Ochrana osobních údajů

Firma Accanto s.r.o. se sídlem Družstevní 13, Brno, 621 00 IČO: 086 85 193 je právnická osoba podnikající dle platných zákonů České republiky. Zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu platných zákonů České republiky nebo ve smyslu Obecného nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) následující osobní údaje: jméno a příjmení, emailovou adresu, telefon/mobil, další osobní údaje, které nám poskytnete.
Výše zmíněné osobní údaje sbíráme pro vyřízení Vaší poptávky, jednání o této poptávce, zpracování a zaslání přístupových údajů do on-line kurzů, pro vystavení daňového dokladu, pro účely zodpovězení Vašich dotazů.
Tyto osobní údaje budou Mgr. Martinou Šopfovou Bajerovou zpracovávány po dobu 5 let od vaší poptávky.
Zpracování osobních údajů je prováděno výhradně paní Mgr. Martina Šopfovou Bajerovou a jejími spolupracovníky.
Podle platné právní úpravy máte právo: požadovat opravu osobních údajů, požadovat odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů, požadovat po nás informaci o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme; požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů; požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů.
V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se na nás obraťte, nebo kontaktujte Úřad pro ochranu osobních údajů.
 
Použití cookies

Firma Accanto s.r.o. se sídlem Družstevní 13, Brno, 621 00 IČO: 086 85 193  používá na této webové stránce cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webových stránek. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti. Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Prohlášení Google k ochraně osobních údajů při jejich zpracování je dostupné na webové stránce https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing. 

 

Kontakt

Mgr. Martina Bajerová 603 866 263 opravdovysvet@centrum.cz